Columbus had de kans om zijn reis gesponsord te krijgen door Koningin Isabella en zijn bemanning waren onbetaalde woeste zeelui die hielden van wilde avonturen. Helaas heeft er nog geen Koningin mij benadert. Voor een plek op de Thalassa heb ik €22.755 nodig. Dat is een enorm bedrag. School at Sea is gebaseerd op zelfstandigheid. Ik ben daarom bezig zelf het geld bij elkaar sprokkelen. Met klusjes, sponsoractiviteiten en sponsors zoeken. Misschien wil jij een van mijn koningin of koning zijn 🙂 ?

12.000 zeemijl!

Wat ik het leukst vind is om gesponsord te worden met zeemijlen. In totaal zeilen we met de Thallassa in 6 maanden ongeveer 12.000 zeemijl. Dat betekend dat ik afgerond €2,-  per zeemijl nodig heb om mee te gaan.

Ik ben super blij als je mij wilt helpen mijn droom waar te maken. Veel zeemijlen, weinig zeemijlen. Alles helpt!

Boven een sponsoring van 50 zeemijl (dus boven de €100) wil ik graag wat leuks terugdoen. Ik maak dan een gevlochten macramé (hangplant) met echte zeemansknopen, met een leuk plantje en potje erbij.

Boven een sponsoring van 100 zeemijl (dus boven de €200) ontvang je mijn zelfgemaakte en ontworpen design macramé-lamp. Deze lamp heeft een structuur van hout. Een tulbandbakvorm hangt erin en dient als plantenbak Het elektriciteitsdraad hangt door het gat van de tulband. De peer hangt hier onder. De plantjes vallen naar beneden en vormen zo de lampenkap. Het licht schijnt tropisch door de blaadjes. De hele lamp hangt aan geknoopt macramé-touw. Zie afbeelding hier onder.

En natuurlijk iedereen die een bijdrage levert –groot of klein-  krijgt sowieso een uitnodiging om in de zomer van 2020 ergens in de natuur met goed gezelschap te genieten van lekkere hapjes en om te komen luisteren naar mijn verhalen en ervaringen. Met mooie beelden van mijn reis die horen bij mijn School at Sea ervaringen. Want ja er is in het half jaartje dat ik weg ben genoeg te filmen. Ik wil je heel graag bijschrijven op de lijst.  🙂 

Bij een sponsoring ontvang ik graag een mail van jou. Ik kan dan updates sturen en wanneer ik terug ben van de reis, kan ik de datum van mijn ervaringen-vertel-dag doorgeven.

Betaalgegevens:

Naam: A. Rizzo
IBAN: NL30 TRIO 2019 1999 98
Beschrijving: School at Sea en eventueel je email voor de nieuwsbrief

Bedrijven

Ook door bedrijven kan ik gesponsord worden. Het meest doelmatig voor mij is om via-via in een bedrijf te komen. Dus via iemand die bij een bedrijf werkt of een bedrijf kent, of zelf een bedrijf heeft. En die mij dan bij dat bedrijf kan introduceren. Ook heb ik voor bedrijven leuke tegenprestaties bedacht. Weet jij een bedrijf voor mij? Ik hoor het graag. Voor meer informatie, kijk op de pagina Sponsoring bedrijven.