Aan deze prachtige reis hangt natuurlijk wel een prijskaartje. Voor een plek aan boord is €22.755 nodig. Een onderdeel van het School at Sea traject is dat je al dat geld zelf moet inzamelen. Op deze manier kunnen zowel rijkere als armere leerlingen mee. Ik ben daarvoor al hard aan het werken. Maar om deze reis mogelijk te maken heb ik de steun/sponsoring nodig van kapitaalkrachtige bedrijven, personen of organisaties. Wilt u mij helpen om mijn droom waar te maken?

Natuurlijk heb ik ook nagedacht over wat ik voor u kan doen als u mij wilt ondersteunen bij het waarmaken van deze droom. Ik heb ideeën voor het promoten van jullie bedrijf maar mijn creatieve brein is ook bezig geweest. Dit is mijn idee. Ik hoop dat het u aanspreekt.

Pakketten

Optimist
Bij een sponsoring van €250 tot €600 krijgt u van mij een zelfgemaakte macramé (een plant die hangt aan zelf geknoopt touw). Ook wordt het bedrijf, als u dat wilt, vermeld op de website van School at Sea en op mijn website (www.antoineatsea.nl). Deze website deel ik zo veel mogelijk vanwege de crowdfunding die er op staat en wordt dus goed bezocht.

Valk
Bij een sponsoring van €600 tot €1.000 krijgt u van mij een zelfgemaakte en ontworpen design macramélamp. Zie afbeelding. Ook wordt het bedrijf, als u dat wilt, vermeld op mijn website en op de website van School at Sea.

Catamaran
Bij een sponsoring van €1.000 tot €2.500 krijgt u het pakket van de valk + komt de vlag van uw bedrijf in het want van de Thalassa (het schip) bij vertrek en aankomst. Dit komt altijd wel in de pers. Ook print ik het logo van uw bedrijf op mijn t-shirt. Mijn doel is om deze zomer voor dit project nog ongeveer 50 klusjes te doen in mijn wijk; Evalangsmeer en regio Culemborg. Bij de klusjes draag ik dan het t-shirt met het logo van jullie bedrijf. Een lopend reclamebord.

Tweemaster
Bij een sponsoring van €2.500 tot €5.000 krijgt u het pakket van de catamaran + Ik schrijf tijdens de reis een stukje over uw bedrijf, uw bedrijf komt dan in het zonnetje, wat te zien is op mijn nieuwsbrieven op mijn site, en dit mail ik ook naar elke particulier die mij zijn/haar email heeft gegeven. Ik ben van plan minimaal 100 e-mails te verzamelen.

Thalassa (het schip van School at Sea)
Boven een sponsoring van €5.000 krijgt u het pakket van de tweemaster + de vlag van uw bedrijf krijgt een plekje in het want van de Thalassa bij elke haven gedurende de 6 maanden van de reis (natuurlijk ook bij vertrek en aankomst). Ook regel ik een bedrijfsactiviteit: mijn vader en tangoleraar Roberto Rizzo komt jullie team een tangoles geven waar het leiden en het volgen centraal staat. Kijk voor zijn tangoschool op https://tangoemocion.nl

Afbeelding: hier onder de vlaggen van de sponsorbedrijven in het want.

In overleg met mij kan eventuele een andere tegenprestatie worden gevonden. Bijvoorbeeld kan ik  een stukje schrijven voor jullie bedrijfsblad. Ik schrijf dan iets over mijn project en ik vermeld hoe behulpzaam jullie sponsoring naar mij was.
Voor meer informatie over School at Sea, kijk op www.schoolatsea.com/

Afbeeldingen: Hier onder de zelfgemaakte en ontworpen design macramélamp. Deze lamp heeft een structuur van hout. Een tulband bakvorm hangt erin en dient als plantenbak. De peer hangt hier onder. De plantjes vallen naar beneden en vormen zo de lampenkap. Het licht schijnt tropisch door de blaadjes. De hele lamp hangt aan geknoopt macramétouw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is waarschijnlijk belangrijk voor u om te weten dat de organisatie School at Sea er voor zorgt dat bedrijven de kosten voor sponsoring kunnen aftrekken van hun winst. Afhankelijk van de type organisatie, levert dat een belastingsvoordeel van 25 tot 50%. Bij sponsoring krijgen bedrijven een factuur van School at Sea zodat zij van de belastingsvoordelen gebruik kunnen maken. Als je mij wilt sponsoren neem dan graag contact met mij op.

Bij een bijdrage – groot of klein – wil ik heel graag als ik terug ben, in de zomer van 2020 bij jullie langskomen om een presentatie te geven van alle ervaringen die horen bij mijn School at Sea-avontuur. Ook met foto’s en beeld want onderweg is er zeker genoeg te filmen. Ik wil u heel graag bedanken!